top of page

AUTOKLAVER

Dentsply Sirona

DAC Universal

Overhold hygiejnestandarder med et tryk på en knap og undgå krydskontaminering: Helt sikkert med DAC Universal. Dine patienter og medarbejdere kan stole på denne allround beskyttelse og sætte deres fulde tillid til behandlingen med de forarbejdede, desinficerede eller steriliserede instrumenter.

Kontakt os for pris.

DAC Premium

DAC Premium og DAC Premium Plus bruger de samme dobbelt væggede steriliseringskamre (dobbeltkammerteknologi) som hospitalsautoklaver. Kamrene forvarmes med damp, som derefter anvendes til sterilisering. Du sparer tid, energi omkostninger, og både dig og dine patienter er beskyttet af det bedst mulige steriliseringsresultat på en pålidelig og lovlig måde. Tvillinge kammer teknologien giver også en afgørende fordel, da luften hurtigt forlader hulrummet af instrumenterne, steriliserings pakkerne og kammeret. Med autoklaver i DAC Premium-klassen kan du hurtigt og nemt stå inde for sporbarheden af de instrumenter, der anvendes til patienterne.

Kontakt os for pris.

DAC Professional

Uanset hvilken kammerstørrelse du beslutter dig for, med DAC Professional-klassens autoklaver, vil du foretage en sikker investering. Produktion i Tyskland, certificerede fremstillingsstandarder og et kammer lavet af rustfrit stål betyder, at enhederne er af høj kvalitet og har en lang levetid.

Kontakt os for pris.

Lisa

Den nye Lisa autoklave med den brugervenlige berøringsskærm og menustruktur passer perfekt til din tandpleje.

Den nye Lisas hurtigere ydelse er baseret på den patenterede Eco Dry-teknologi, der giver mulighed for præcis styring af B-cyklus dampsterilisering for en gennemsnitlig belastning på 2 kg i 30 minutter.

En bred vifte af integrerede funktioner til sporbarhed reducerer papirarbejdet, tid og penge uden at kræve yderligere software eller en pc. Derudover hjælper den nye Lisa Mobile App dig med at overvåge op til 4 autoklaver til hver en tid i klinikken.

Det moderne og praktiske æstetiske design forbedrer ergonomien og forenkler vedligeholdelsen, hvilket gør livet lettere og mere behageligt.

Lisa fås med kammerstørrelse på 17- eller 22 liter.

Kontakt os for pris.

Lina

Lina autoklaver tilbyder udelukkende type B cykler, der er egnet til sterilisering af alle typer tandprodukter. Cyklus tiden reduceres med op til 50% med den korte ECO B cyklus. 

 

Grundet det patenterede vandseperationssystem får du lydløs drift, og det indbyggede støvfilter sikrer konstante præstationsniveauer, reducerede vedligeholdelsesomkostninger og længere serviceintervaller.
 

Du kan nemt navigere alle steriliseringsmuligheder med Linas brugervenlige tastatur, og nemt lave cyklusoptagelser med den integrerede USB-port.

Lina fås med kammerstørrelse på 17- eller 22 liter.

Kontakt os for pris.

W&H

bottom of page