top of page

LEVERANDØRER

Hos Focus Dental Service kan vi tilbyde en bred vifte af produkter,

fra nogle af branchens største samt bedste producenter og leverandører.

Dentsply Sirona er fokuseret på at give tandlægerne mulighed for at give bedre, sikrere og hurtigere tandpleje. Dentsply Sirona arbejder sammen med tandlægerne for at forestille sig hvad der er muligt, og derefter tilbyde innovative løsninger til at nå det. Uddannelse og støtte hjælper med at flytte hver enkelt procedure fremad, så det sikres, at fordelene ved deres innovationer bliver realiseret. Alt de gør er at hjælpe tandlæger med at levere den bedst mulige tandpleje til gavn for deres patienter og praksis i dag og i de kommende år.

Hygiejnisk vandkvalitet til hele tandklinikken Beskytter patienterne mod legionella Sundhedsfarlige bakterier kan bæres i vandet og udgøre en fare for patienter samt personale. Med en vandbehandlings-løsning fra BWT skal du ikke længere bekymre dig om vandets kvalitet, dryppende og tilstoppede instrumenter, færre servicebesøg på dentalunits samt det forlænger levetiden og beskytter din investering.

Næsten alle, der har besøgt en tandlæge én gang, er blevet behandlet med produkter fra firmaet Dürr Dental. Det skyldes, at virksomheden i mere end 70 år har været partner med medicinske aktører verden over.

Miele Professional overbeviser med et samlet tilbud til tandlægeklinikker. Systematisk rengøring, desinfektion og sterilisering af de instrumenter, der anvendes i praksissen, er en afgørende del af hygiejnekonceptet for at undgå infektionsrisici – både for patienter og klinikkens medarbejdere.

EMS er eksperter i at fjerne biofilm med deres videnskabeligt beviste metoder og deres banebrydende produkter. Dine patienter vil nyde naturlige og sunde tænder og implantater i meget længere tid. Det schweiziske dental akademis tandkursus gør tandlægerne i stand til at bruge deres kliniske protokol for guidet biofilmterapi og give den bedste praksis pleje til deres patienter.

Heka Dental A/S har siden 1965 leveret units til tandlæger over det meste af verden og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien. Virksomheden er familieejet, og al produktion, udvikling og administration foregår i Danmark.

W&H udvikler, producerer og markedsfører præcisionsinstrumenter og apparater til dental-, kirurgisk og tandteknologisk brug. De garanterer pålidelige produkter af højeste kvalitet til vores kunder.

ACTEON er et fransk medtech-firma som specialiserer sig i højteknologiske medicinske enheder. De er specialiseret specielt inden for høj-frekvent ultralyd og digital medicinsk afbildning. 

Logo rigtigt.png

Asferg Medical leverer kemiske og biologiske test til Dental autoklaver og Dental opvaskemaskiner, samt børster og artikler til genhandling af dental instrumenter.

De kemiske og biologiske test leveres i sæt, der inkluderer en logbog, så dokumentation iht. NIR er samlet ét sted. Nemt og overskueligt.

bottom of page