top of page

FOSFOR PLADESCANNERE

XIOS Scan

Xios Scan giver en blid og nem introduktion til verden af digitale røntgenbilleder. Hvis du vil skifte fra film til digital uden at skulle opgive dine prøvede og rigtige arbejdsmetoder, giver billedteknologien dig et utal af muligheder. Du kan opleve mange af fordelene ved digital billeddannelse uden mørkekammer og kemikalier, mens dit team fortsætter sin regelmæssige arbejdsgang.

Xios Scan integrerers problemfrit med Dentsply Sirona X-ray enheder og software til at levere bedre, sikrere og hurtigere intraoral diagnostik.

Eksempel billeder
Video
Tekniske specifikationer

Dürr Dental

VistaScan Mini View

Den nye fosforpladescanner VistaScan Mini View sikrer behandleren en komplet intuitiv, effektiv og tidsbesparende digitalisering af fosforpladerne. Dertil bidrager blandt andet et stort touch display med komfortabel brugerflade. Dens kompakte udformning og integrerede WLAN-funktion gør apparatet yderst fleksibelt.
Eksempel billeder
Video

VistaScan Combi View

Den nye fosforpladescanner VistaScan Combi View sikrer behandleren en komplet intuitiv, effektiv og tidsbesparende digitalisering af fosforpladerne ved både intra- og ekstraorale formater. Dertil bidrager blandt andet et stort touch display med komfortabel brugerflade. Den integrerede WLAN-funktion gør apparatet utroligt fleksibelt.
Eksempel billeder
Video

VistaScan Mini Plus

Siden indførelsen af den konventionelle røntgenfilmfremkaldelse inden for tandmedicin har Dürr Dental sat et markant præg på diagnostikken på tandlægeklinikkerne. Digital røntgen med Dürr Dental giver tandlægerne billeder med høj opløsning, som opfylder alle diagnostiske behov. Mere end 40 års erfaring med udvikling af røntgenteknik har gang på gang ført til praksisorienterede og innovative løsninger.
VistaScan Mini-fosforpladescanneren gør fosforpladediagnostikken endnu hurtigere for tandlægerne. Den kompakte scanner er let at betjene og kræver kun minimal plads – derfor kan den sagtens placeres i behandlingsrummet.
Video
Eksempel billeder

VistaScan Perio Plus

VistaScan Perio Plus er en scanner med flere indlæsnings slots, som med sin kassettetransport i ét skridt kan scanne 8 optagelser, slette og igen klargøre fosforpladerne. Det betyder, at der på 30 sekunder vises en halvvejsstatus på skærmen. Fordi 4 kassetter, hver bestykket med to fosforplader, indlæses og behandles efter hinanden i en arbejdsgang. 
Eksempel billeder

VistaScan Mini Easy

VistaScan Mini Easy fosforpladescanneren gør det endnu hurtigere for tandlægen at udføre diagnostik vha. fosforpladen. Den kompakte enhed er særlig enkel at anvende og kræver kun lidt plads – hvilket gør montagen lettere i behandlingsrummet. Fordelen: Røntgen og scanning direkte på stolsiden. Genanvendelige VistaScan fosforplader udlæses i bedste kvalitet inden for få sekunder. Det er absolut det rigtige tidspunkt at skifte til fosforplader.
Eksempel billeder

Dentsply Sirona

Denstply Sirona
Dürr Dental
VistaScan Mini View
VistaScan Combi View
VistaScan Mini Plus
VistaScan Perio Plus
VistaScan Mini Easy
bottom of page