top of page

TID TIL EFTERTANKE IX - Sørup 2019

sørup.jpg
værelse.jpg

Live koncert med Queen Machine

Queen Machine er et af Europas bedste bud på et kopi-band. Queen Machine har spillet på festivalsscener over hele Europa og på turneer både i hjemlandet Danmark og i udlandet. De har spillet sammen med The National Symphony Orchestra of London og Operasangeren Louise Fribo.

laden.jpg

Laden

Koncerten med Queen Machine vil foregå i laden på Sørup Herregaard. Laden er Sørups seneste tilføjelse, og er et lokale, som er både stemningsfuldt og rustikt. Med sine 4 etagers højde og 330 m2 er laden perfekt til temafester af alle slags.

Til koncerten med Queen Machine bliver der bygget en scene i laden, og koncerten finder derfor ikke sted i den store kursus sal som normalt.

Krebs Ergonomi

KREBS ERGONOMI har eksisteret siden 2001. Siden da, har jeg primært arbejdet med tandpersonale. Andre faggrupper har dog også draget nytte af min viden, f. eks andet sundhedspersonale, frisører og kontoransatte.


Siden min opstart I 2001 har jeg haft et tæt samarbejde med den danske tandlægeforening. Senest har jeg i samarbejde med tandlægeforeningen lanceret kampagnerne:

TANDLÆGE PAS PÅ DIG SELV og TANDLÆGE PAS PÅ DIN ARBEJDSSTILLING.

Jeg har afholdt en lang række foredrag og workshops, for større og mindre grupper af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Blandt andet i forbindelse med Årskurset i Bella Centret, hvor jeg ligeledes deltager med min stand på Scandefa.

Jeg er uddannet Mensendieck-lærer fra 1997.
Efter endt uddannelse, underviste jeg i skånsom træning og holdningskorrektion og jeg var medejer af Frederiksberg Mensendieck Institut, som er landets største institut indenfor området.


Jeg har suppleret min uddannelse med et etårigt forløb i Motion og Sundhedsfremme på Åben Universitet i Odense. Desuden har jeg løbende fulgt andre kompetencegivende kurser, der omhandler emner som ryg-, nakke- og lændesmerter, samt musearm m.m.

Fra 2011 til april 2017 forhandlede jeg MeridentOptergos optiskeløsninger. Jeg har nu valgt at koncentrere mig 100% om ergonomien, som er min mission, min passion, mit hjertebarn. 

Thorning Dentaloptik har overtaget forhandlingen. 


Jeg har medvirket til og skrevet en lang række artikler om emnet arbejdsbevægelser, krop og holdning, primært inden for tandlæge branchen.  

Blandt andet: Aktuel Nordisk Odontologi 2015 

Min base er i Århus, men jeg kommer i hele landet.

sørup_prog_3.jpg

Med mere

Sørup Herregaard 2019

Kurset finder sted den 24. maj 2019 fra kl. 14.00 - 01.00 på Sørup Herregaard.

Pris pr. deltager kr. 995,- ekskl. drikkevarer

Tilmelding:

Focus Dental tlf. 7214 5570

E-mail: info@focus-dental.dk

Overnatning værelse bestilling Sørup Herregaard

Enkeltværelse: 700,-

Dobbeltværelse 900,-

Tlf. 5764 3002

Hent program

bottom of page